Print

Bilrestaurering i Latvia

 

Bilrestaurering i Latvia Restaurering av bilen din? lakkering, skinninteriør, oppretting, større kollisjonsskader, rustskader karosseri - ramme, motor, motorhavari,  turborestaurering, dynamo, girkasse, eksosanlegg, bremser mm?. Det legges vekt på skikkelig profesjonelt kvalitetsarbeid hos oss og på våre samarbeidende verksteder i Latvia. Det benyttes kvalitetslakk ved lakkering. Verkstedene har gode erfaringer med de fleste bilmerker som selges i Norge da dette er tilsvarende i Latvia nå med unntak av elbiler og stordelen av bilparken der består av biler fra rundt år 2005 og nyere. I Riga kan du se mye fine og eksklusive biler da prisnivået på disse er vesentlig lavere enn i Norge. Gamle biler fra tidligere østblokklandene ser en sjeldent nå lenger og om en ser det er det som regel en flott restaurert en. Mye av jobbene utføres av underleverandører som vi har samarbeidet med over flere år. Endel av verkstedene vi samarbeider med har tilnærmet 100% av sin omsetning knyttet til arbeid utført for oss. Våre egne prosjektledere som du som kunde har direkte kontakt med følger opp prosessene underveis og kvalitetssikrer og følger fremdriften på din bil under hele prosessen ved restaurering. Vi har siden 2006 restaurert 100 vis av Norske biler i Latvia. Firmaet og alle samarbeidspartnere er Latvisk og betingelser for alle jobber garantier deler etc er Ex works Riga ( EWH )

G_wagen 460 serie 1987 modell var vrakbar, restaurert tilbake til nyskikk motor,karosseri , ramme og interiør

 

 

Priseksempler: Priser gjeldende fra 01.04.2019

 

Prosjektstyringsverktøy benyttes i prosessen med restaurering

Motorhavari , restaurering motor? Vi reparerer motorer. Bytte stempler, boring sylindre etc. Kan også sette in hylser i sylindre slik at en motor som er havarert kan ofte reddes. 

Chrysler Royal 1938 restaurering Karosseri interiør og lakkering utført av oss.

 

Alle tilbud, priser, fakturaer gies i Euro. Å lakkere din bil ( hellakkering) med normalt tilhørende karosseriarbeid utføres som regel på 4 til 6 uker, komplett skinnsalong ca 2 mnd, komplett restaurering av bil 6 til 24 mnd alt etter hvor kurant deler og hvor omfattende jobb etc er. Tar du turen til Riga finner du gode og rimelige, hotell , tannlege, konsertbilletter m.m. Det er meget gunstige shopping muligheter i Riga og vareutvalget er stort og prisnivået er omtrent som i Polen. Ta kontakt med oss på telefon +47 911 10 880 Norge +371 2882 7020 Latvia for nærmere informasjon.